ERZURUM / AZİZİYE - Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Fsmihoerzurum

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Erzurum'un Kurtuluşu okulumuzda gerçekleştirilen programla kutlandı.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Meltem Özkan Demirel ve öğrencileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel hazırladıkları yazı, resim ve çalışmaları okul panosunda sergiledi. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Türkçe öğretmenleri Hacer Aydın Çelik ve Dilek Sezen tarafından hazırlanan 'DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ' adlı proje öğrencilerle birlikte gerçekleştirilmiştir.

Mrt

5. Sınıf öğrencilerimizden Mervenur Yaşırta Kuran-ı Kerim okumaya geçmiştir. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 1. DönemI başarıyla tamamlanmıştır. Karne dağıtımı sonrası okul konferans salonunda gerçekleştirilen dönem sonu töreninde her şubedeki başarılı öğrenciler okul idaresi tarafından ödüllendirilmiştir. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

1. Dönem 8. sınıflar son deneme sınav sonuçları açıklandı.

Sonuçlar için tıklayınız!

Ara

Okulumuz 8.sınıf öğrencileri ve öğretmenleriyle motivasyon amaçlı gezi gerçekleştirilmiştir. Erzurum'un tarihi ve turistik mekanları öğrencilerle birlikte gezilerek sosyal bilgiler öğretmenimiz tarafından gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.

Ara

Okulumuz 6. Sınıf öğrencileri ile birlikte Bilim Erzurum Merkezi ziyaret edilmiştir.

Ara

İl genelinde yapilan Hafızlık ve Kuran'ı Kerimi Güzel Okuma Yarismalarinda  öğrencilerimiz  Ali Eren Yaylali ,Enes Yıldız ve Beyzanur Çorum okulumuzu temsil ettiler.Ögrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuzda 3 Aralık Dünya Engelliler günü için okul rehber öğretmenimizin hazırladığı pano ile öğrencilerde farkındalık oluşturulmaya çalışılmıştır.

Ara

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı birinci dönem veli toplantısı gerçekleştirildi. Okul sınıf rehber öğretmenlerimizin sınıflarıyla alakalı genel bilgilendirmeler yapmasının ardından öğrenci velileri çocuklarının dersine giren diğer öğretmenleriyle de birebir görüşüp bilgi aldı. Toplantı iyi dilek ve temennilerle sonlandırıldı.

Ara

Okulumuz Kızılay Kulübü nün düzenlemiş olduğu Gazze için kermes sonucunda elde edilen 4700 TL Filistin'e gönderilmek üzere Kızılay 'in hesabına yatırılmıştır.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinin hazırladığı 24 Kasım Öğretmenler Günü programı okul idareci, öğretmen ve öğrencilerle birlikte kutlandı. Program iyi dilek ve temennilerle sonlandırıldı.

Kas

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolasıyla öğrencilerle birlikte hazırlanan okulumuz panolarıyla bu güne yönelik farkındalık oluşturulmaya çalışıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100.yılına özel '100.Yıl Resim Sergisi' düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuz öğrencilerine yönelik 40 Ayet ve Hadis ezberleme yarışması düzenlendi. Sadece okulumuz öğrencilerinin katıldığı yarışmada öğrenciler ezberledikleri ayet ve hadisleri jüri karşısında okudu.