ERZURUM / AZİZİYE - Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Okulumuz öğretmenlerinin hazırladığı 24 Kasım Öğretmenler Günü programı okul idareci, öğretmen ve öğrencilerle birlikte kutlandı. Program iyi dilek ve temennilerle sonlandırıldı.

Kas

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolasıyla öğrencilerle birlikte hazırlanan okulumuz panolarıyla bu güne yönelik farkındalık oluşturulmaya çalışıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı gerçekleştirildi.

Kas

6. Sınıf öğrencilerine test çözme teknikleri, kodlama yapma, deneme ve soru analizi yapma konularında seminer verildi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. YILI Kutlamaları kapsamında Erzurum Dağcılık İl Temsilciliği tarafından düzenlenen  Palandöken zirve tırmanışı faaliyetine okulumuz adına katılarak okulumuzu temsil ettik. Emeği geçen öğrencilerimizi kutluyoruz

Ekm

Okulumuzda Cumhiyetin 100.yıı coşkuyla kutlandı.

Okul öğretmenlerimizin hazırladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni gerçekleştirildi. Törende cumhuriyet konulu yazılar, şiirler, oratoryo gösterisi ve bağlamalar eşliğinde türküler söylendi. Okulumuzun düzenlediği cumhuriyet konulu yarışmalarda birincilik kazanan öğrenciler ödüllendirildi. Program cumhuriyet marşlarıyla sona erdi.

Ekm

6. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan Akran Zorbalığı semineri ve Zorbalıkla Baş Etme Kiti tamamlandı.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100.yılına özel '100.Yıl Resim Sergisi' düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Codeweek Kodlama Haftası sebebiyle 5. Ve 6. Sınıf Bilişim teknolojileri derslerinde Cumhuriyetim Yüzüncü Yılı temalı kodlama etkinlikleri yapılmıştır. Bilgisayarsız kodlama etkinlikleri ve Arduino kodlama etkinlikleri ile cumhuriyetin yüzüncü yıl dönümüne farkındalık oluşturulmuştur.

Ekm

Okul müdürü M.Emin ÇOMAKLI 8.Sinif ogrencileri ile deneme sınavı sonuçlarını değerlendirme toplantısı yaptı.