ERZURUM / AZİZİYE - Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

Bakanlığımız tarafından Kod Haftası (Code Week), etkinlikleri kapsamında 2023 yılı teması "Cumhuriyetimizin 100.Yılı" olarak belirlenmiştir. Kod Haftası, 7-22 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup okulumuz öğretmen ve öğrencilerine bilgilendirmeler yapılmış olup düzenleyecekleri kodlama etkinlikleri ile kodlama eğitiminin yaygınlaştırılmasına katkı sağlanacaktır.

Ekm

8. sınıflarda Liselere Geçiş Sistemi seminerleri tamamlandı.

Eyl

Deneme sınavı sonuçları açıklandı.

Eyl

Okul müdürümüz başkanlığında rehberlik hizmetleri yürütme kurulunda yer alan öğretmenlerimiz ile rehberlik hizmetleri yürütme kurulu toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Eyl

Efendimiz'in  (a.s) dünyaya teşriflerini andığımız Mevlid Kandili Programı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Sedanur Öztürk ve Sultan Çimen tarafından hazırlanan programda Kur'an tilavetleri, şiirler, ilahiler, peygamberimizin doğuşunu konu alan yazılar okundu.
Program dualar ve kandil kutlamalarıyla sonlandırıldı.

Eyl

Okulumuza bu sene başlayan 5. sınıf öğrencilerimize okul Psikolojik Danışmanı Tuba DEMİR tarafından Rehberlik Servisi'nin tanıtılması ve hemen ardından çeşitli etkinlikler  yapılmıştır. Öğretmenimiz tarafından hazırlanan ikramlıklar öğrencilere dağıtılarak okula ve sınıfa karşı olumlu etkiler oluşturulmuştur.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programı okulumuzda  gerçekleştirildi. Program kapsamında ilköğretim haftasıyla ilgili metinler, şiirler ve özlü sözler okundu. Yeni eğitim ve öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, değerli öğretmenlerimize, kıymetli velilerimize,eğitim camiamıza hayırlı olması temennisiyle program sonlandırıldı.

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİ MEZUNİYET TÖRENİ İLE UĞURLADIK.

Ock

İlimizde Mesleki Yarışmalar kapsamında yapılan Kuran i Kerim Güzel Okuma,Hafızlık ve Ezan okuma yarışmalarına okul olarak katılım sağladık.Yarismalarda okulumuzu temsil eden öğrencileri tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Okul Rehberlik Servisi tarafından 8. Sınıf öğrencilerimize, Test Çözme Teknikleri eğitimi verilmiştir.

Ara

Okulumuz matematik öğretmeni Selma Genç tarafından öğrencilerimiz için Zeka Oyunları egzersiz çalışmaları yapılmaktadır. Öğrencilerin eğlenerek öğrenmesine fırsat sunan çalışmaların yapıldığı egzersizlerden elde edilen ürünler okul panosunda sergilenmektedir.

Sonuçlar için tıklayınız.

Ara

Okulumuzda 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı birinci dönem veli toplantısı gerçekleştirildi. Okul sınıf rehber öğretmenlerimizin sınıflarıyla alakalı genel bilgilendirmeler yapmasının ardından öğrenci velileri çocuklarının dersine giren diğer öğretmenleriyle de birebir görüşüp bilgi aldı. Toplantı iyi dilek ve temennilerle sonlandırıldı.

Ara

Çevreye Duyarliyim Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi kapsamında Aziziye Gençlik Merkezinde  öğrencilerimiz Kısa Sureler Tefsir derslerine katıldı.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı yapıldı. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.