ERZURUM / AZİZİYE - Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okulumuz 7/C sınıf öğretmeni Meltem Özkan Demirel eşliğinde, 7/C sınıfı öğrencileri gün boyu çeşitli etkinliklerle birlikte vakit geçirdi. İlk olarak il kütüphanesine giden öğrenciler daha sonra alışveriş merkezinde yemek yiyip yaşlarına uygun olan DUBLÖR isimli aksiyon filmine gitti. Güzel bir gün geçiren çocuklar öğretmenleri gözetiminde evlerine gönderildi.

Nis

İlimizde düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluğu okul müsabakalarında Yıldız Kız Takımımız il birincisi Yıldız Erkek takımımız il ikincisi bireyselde sırasıyla Nilda Ahu Tokar ve Mehmet Emin Turgut il ikincisi diğer öğrencilerimiz il üçüncüsü olarak dereceye girmişlerdir. Okulumuzu derece kazanarak temsil eden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.

Nis

Okul geneli yapılan deneme sınavlarında başarı göstererek ilk 20'ye girmeye hak kazanan öğrencilerimiz, okul idareci ve öğretmenleri eşliğinde buz patenine götürülerek öğrencilerin başarıları ödüllendirildi.

Nis

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine Kariyer Buluşmaları kapsamında Veterinerlik ve Psikoloji alanları ile ilgili tanıtım yapıldı.

Nis

Ramazan ayı münasebetiyle öğretmen, öğrenci ve velilerimizin okumuş olduğu hatimlerin Hatim Duasını Camide hep birlikte yaptık.

Nis

Rehberlik Servisi tarafından 5. Sınıflar için Çatışma Çözme Becerileri semineri verildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Erzurum'un Kurtuluşu okulumuzda gerçekleştirilen programla kutlandı.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Meltem Özkan Demirel ve öğrencileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel hazırladıkları yazı, resim ve çalışmaları okul panosunda sergiledi. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Türkçe öğretmenleri Hacer Aydın Çelik ve Dilek Sezen tarafından hazırlanan 'DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ' adlı proje öğrencilerle birlikte gerçekleştirilmiştir.

Mrt

5. Sınıf öğrencilerimizden Mervenur Yaşırta Kuran-ı Kerim okumaya geçmiştir. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Okul geneli deneme sınavı Sözel ve Sayısal bölüm olarak gerçekleştirilmiştir. Sonuçlar okul web sitemizde yayımlanacaktır.